Selecteer een pagina

In mijn vorige blog heb ik uitleg gegeven over het maken van een voedingsschema en waarom het belangrijk is om een voedingsschema te hebben. Met deze praktische tips kom je waarschijnlijk een heel eind, maar wellicht dat je toch nog extra handvaten en uitleg nodig hebt.

In deze blog ga ik je uitleggen wat wij vanuit Peppergym en Flow Lifestyle Coaching aan je kunnen aanbieden.

Wellicht heb je de naam Flow Lifestyle Coaching al eens in de wandelgangen van Peppergym gehoord. Ik ben de eigenaar van Flow Lifestyle Coaching en ik begeleid mensen op weg naar een gezonde en actieve leefstijl. Hierin ben ik gespecialiseerd in voeding, maar combineer dit altijd met bewegen en ontspannen. In Peppergym is mijn bedrijf gevestigd en ik geef daarnaast ook lessen en personal training bij Peppergym.

Peppergym maakt gebruik van de supermooie en handige app: Virtuagym. Ieder lid van Peppergym heeft een Virtuagym account en kan hier dus ook gebruik van maken. Naast het feit dat je via deze app je kan aanmelden voor bijvoorbeeld groepslessen kan je o.a. ook je voeding bijhouden en voedingsschema’s ontvangen. Om de juiste voedingsschema en advies te ontvangen moet je enkele vragen doorlopen en keuzes maken. En juist in dat laatste kan ik je helpen!

Door samen de app te doorlopen en de juiste voedingsschema’s toe te voegen die afgestemd zijn op jouw persoonlijke doel, weet je zeker dat je een gebalanceerd eet en beweegplan hebt. Daarbij kan je ook kiezen voor de optie om na elke weken een tussenevaluatie in te plannen en/of online coaching te ontvangen.

Wil je hier meer over weten? Via de onderstaande link vindt je verdere informatie over o.a. het aanmelden en hoe het in z’n werk gaat. Je mag me uiteraard ook altijd een berichtje sturen: info@flowlifestylecoaching.nl of bel naar 06 10 33 91 56.