Selecteer een pagina

Waarom zou ik gaan boksen?

Wij krijgen best vaak de vraag: Waarom zou ik gaan boksen? Voordat ik die vraag ga beantwoorden eerst nog een andere vraag die wij vaak krijgen.

Namelijk: Waarom geven jullie de (kick)bokstrainingen bij Peppergym? Want dat is niet bepaald de core business van bokscoaching. Wij doen training en coaching op gebied van teams, leiderschap en talentontwikkeling.

En in Peppergym zijn jullie sportinstructeur, waarom?

Omdat we er enorm van genieten. Het samen bezig zijn, samen spelen, lol maken en mensen iets leren en de liefde voor vechtsport overbrengen. Berend en Daan, en iedereen die een rol(letje) heeft binnen Bokscoaching houdt van boksen en vechtsport.

Voor ieder van ons persoonlijk heeft het iets betekend: meer zelfvertrouwen, omgaan met je eigen emoties, je energie in goede banen leiden. Dat willen we graag aan anderen meegeven.

En dit doen we graag voor Peppergym omdat we geloven in het concept, het concept van veel waarde bieden en aandacht hebben voor mensen. Geen mega grote groepen, goede verzorging en een fijne sfeer. Zo is sporten een feestje.

En waarom jij zou moeten boksen? Oh man, heb je even?

 

  • Het is behalve een fysieke en mentale uitdaging een vorm van ontlading. Veel van ons leven met nét een beetje teveel stress. Bokstraining is een heerlijk middel om je stress te ontladen. Dat is de eerste reden, stressmanagement. Want je hebt niet alleen ontspanning nodig, maar ook ontlading. Hierover kun je meer vinden in ons blog.

 

  • Daarbij train je op een gezonde manier je lichaam. Terwijl je traint op techniek, ontwikkel je kracht, explosiviteit, souplesse en conditie. Het enige wat je hoeft te doen is de mat op te stappen, de rest gaat vanzelf. Je wordt begeleid, door trainers en trainingsmaatjes.

 

  • Als laatste zou ik willen zeggen dat we de trainingen zo inrichten dat iedereen mee kan doen, en we doen ook ons best om ervoor te zorgen dat het voor iedereen uitdagend blijft. Er doen sterke en fitte mensen mee, maar ook mensen die eigenlijk niet zo heel veel met sport hebben.

Iedereen is welkom, het niet erg als iets je niet lukt. Zo lang je maar probeert.

Doe jij de volgende les mee? Elke maandag om 19:30. Klik hier om je aan te melden

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Peppergym
Product Name
Bokszaktraining
Price
EUR 65
Product Availability
Available in Stock