De private gym in Zwolle

Pepper

business club

Beweging in de zaak

De Peppergym Business Club Zwolle brengt ondernemers op een ongedwongen manier bij elkaar en is een initiatief om ondernemers te stimuleren en te faciliteren in hun vitaliteit!

De businessclub is….

De Peppergym Business Club brengt ondernemers op een ongedwongen manier bij elkaar en is een initiatief om ondernemers te stimuleren en te faciliteren in hun vitaliteit!

Groot zakelijk, MKB of ZZP, status nivelleert en zo er ontstaan er verrassende gesprekken, mooie kruisbestuivingen en nieuwe (zakelijke) relaties.

Het nuttige met het aangename combineren!

E-mailadres

post@peppergym.nl

Telefoon

06 83 53 17 54

Adres

Boerendanserdijk 47

Sporten met ontbijt

Business Club

De Peppergym Business Club brengt ondernemers op een ongedwongen manier bij elkaar en is een initiatief om ondernemers te stimuleren en te faciliteren in hun vitaliteit! Groot zakelijk, MKB of ZZP, status nivelleert en zo er ontstaan er verrassende gesprekken, mooie kruisbestuivingen en nieuwe (zakelijke) relaties. Het nuttige met het aangename combineren!

inclusief

✓ Toegankelijk voor alle niveau’s
✓ Op dinsdag indoor
✓ Op vrijdag outdoor
✓ Voor werktijd, aanvang 07:30
✓ Inclusief gezond en verrassend ontbijt
✓ Inclusief onbeperkt sporten in alle Personal Group sessies
✓ Geen excuus meer om optimaal aan je fitheid te werken
✓ Volledig zakelijk aftrekbaar

530,-

prijs per halfjaar, exclusief BTW

sporten voor werktijd

business club

zwolle

Onze Pepper Business Club Zwolle vormt de ideale oplossing voor ondernemers; sporten vóór werktijd en met gezond ontbijt. Je traint twee keer per week om 7.30 uur met een groep mede-ondernemers, op dinsdag indoor en op vrijdag outdoor. Onze Business Club in Zwolle brengt ondernemers op een ongedwongen manier bij elkaar, wat voor verrassende gesprekken en nieuwe zakelijke relaties zorgt. Zo werk je naast een gezonde levensstijl eveneens aan het verbreden van je netwerk! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Aandacht en tijd voor jou

Rustige sfeer

Eerlijke personal trainers

Leveren graag maatwerk

onbeperkt

sporten in

personal group

Als lid van onze Pepper Business Club Zwolle kun je onbeperkt sporten in alle Personal Group Classes. We bieden onder andere Crossgym, Circuit en HIIT/Cardio training aan. Tijdens een Personal Group Class train je in een kleine groep met een personal trainer. De personal trainer heeft aandacht voor jouw uitvoering, houding en techniek. De uitdagende groepstrainingen bestaan uit maximaal 8 tot 10 personen, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

wachtlijst

niet beschikbaar

Tof dat je interesse hebt in deze course. Helaas zijn er momenteel geen plekken meer beschikbaar. Vul hieronder je gegevens in zodat we je op een later tijdstip kunnen benaderen om mee te komen sporten!