Wil jij fitter worden en zelf je kosten bepalen?

Wil jij fit(ter) worden, zelf je kosten bepalen en dit alles ook nog eens voor een goed doel? Dan is dit traject iets voor jou.

Moisa van Koot loopt nu al een tijdje bij ons rond voor haar opleiding Sport & Bewegen profiel Sport, Bewegen en Gezondheid, maar de stageperiode kruipt nu toch stilletjes richting het einde. Om de stage goed af te ronden moet er echter nog één ding afgevinkt worden, namelijk een 1-op-1 Personal Training / Vitaliteitstraject. Gedurende dit intensieve traject van 8 weken ga je natuurlijk sporten, maar kijkt Moisa ook met je naar voeding. Zo word je niet alleen een stukje fitter, maar weet je ook nog eens hoe je die lijn op eigen houtje kunt gaan doortrekken.

Dit uitgebreide pakket vertegenwoordigd een waarde van €1000, maar na het volbrengen van de volle 8 weken bepaal jij uiteindelijk zelf wat je het écht waard vond. Dit bedrag maken wij op onze beurt over naar een goed doel. Dus fit het voorjaar in en dan ook nog eens een goed doel helpen. Klinkt goed toch?!
Als goed doel hebben wij Monicares Foundation uitgekozen, een Zwolse stichting die gezinnen ondersteunt die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden.

Wat zoekt Moisa

Iemand die…..

  • …..zich wil laten begeleiden op het gebied van voeding (het maken van betere keuzes + ontdekken wat goed/niet goed is).
  • …..(extra) begeleiding zoekt op het gebied van sport (fitter worden en lekkerder in je vel zitten).
  • …..de tijd en motivatie heeft om 2x in de week getraind te worden.
    …..open staat voor tussentijdse metingen & voortgangsgesprekken voor de beste resultaten.

Meld je snel aan via meedoen@peppergym.nl 
Er is slechts 1 plek voor de snelle reageerder

Meer weten?

Peppergames

25,-*

Donderdag 30 mei '24

Blok donderdag 30 mei in je agenda! Van 18:00 uur tot 21:00 uur pakken we groots uit.

Alles komt samen:

Een sport-event waarbij het draait om kracht, mind, conditie en samenwerken. Je vormt een gemixt team (m/v) van drie deelnemers, waarbij de team captian lid is van Peppergym. Je laat als team je vaardigheden zien in verschillende uitdagende proeven en neemt het tegen elkaar op in een competitieve setting.

Enthousiast?

*€25 per deelnemer, inclusief BBQ en uniek t-shirt