Een persoonlijk en goed afgestemd sportprogramma

Fitcourses

Op dit moment loopt er geen FitCourse, houd onze socials in de gaten voor de updates!

Sporten is een lifestyle. Een kwestie van balans tussen body en mind. Ondersteund met een gezond voedingspatroon. Bij Peppergym weten we daar alles van. Onze bevlogen personal trainers doen er alles aan om jouw sportdoelen op een gezonde manier te halen, zoals een goed getraind en leniger lijf, een gezonde lifestyle of gewoon een flinke stressreductie.

De ideale mix

Fitcourse

Zwolle

Onze personal trainers hebben aandacht voor jouw uitvoering, houding en techniek en zorgen voor een goede sfeer. Jouw personal coach is op de hoogte van jouw doelen en helpt je deze op een haalbare manier te bereiken. Je traint in een kleine groep van maximaal 6 tot 8 personen, zodat we de kwaliteit van onze Fitcourse in Zwolle kunnen waarborgen. De intensieve wekelijkse training wordt afgesloten met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee. Een Fitcourse is de ideale mix van de persoonlijke aandacht van een personal training en de onderlinge sfeer van een personal group class. Meer weten over onze Fitcourse in Zwolle? 

Sporten in zwolle

Bij peppergym

Voor de een werkt een Personal Group Classes stimulerend, voor de ander is een fitcourse, of personal training een stuk efficiënter.

Om erachter te komen welke training het best bij jou past, moeten we elkaar eerst wat beter leren kennen. Daarom willen we graag een keer met een lekkere bak koffie met je om tafel, zodat je met ons kunt delen wat jouw doelen en jouw wensen zijn. Als je het fijn vindt, brengen we gelijk jouw voedingspatroon in kaart. Op die manier kunnen wij jou zo goed én efficiënt mogelijk coachen.

Peppergames

25,-*

Donderdag 30 mei '24

Blok donderdag 30 mei in je agenda! Van 18:00 uur tot 21:00 uur pakken we groots uit.

Alles komt samen:

Een sport-event waarbij het draait om kracht, mind, conditie en samenwerken. Je vormt een gemixt team (m/v) van drie deelnemers, waarbij de team captian lid is van Peppergym. Je laat als team je vaardigheden zien in verschillende uitdagende proeven en neemt het tegen elkaar op in een competitieve setting.

Enthousiast?

*€25 per deelnemer, inclusief BBQ en uniek t-shirt