Selecteer een pagina

Wij stellen ons graag aan jullie voor. Wij zijn Remco Daleman en Sander Braam de fysiotherapeuten/eigenaren van DTC Zwolle met een prachtige praktijk in Westenholte en een extra praktijkruimte in Peppergym.

DTC is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie waar we gespecialiseerd zijn in de diagnostiek en behandeling van klachten veroorzaakt door de wervelkolom(hernia, stenose, hoofdpijn). Wij staan voor een duidelijke diagnose, kwalitatief goede behandelingen en eerlijk advies.

Hoe ben ik (Remco) bij DTC Zwolle gekomen? Ik heb na de opleiding tot fysiotherapeut de opleiding manueel therapeut gedaan inclusief de master manuele therapie. Daarna ben me verder gaan verdiepen tot Mckenzie therapeut en medical thaping.

Binnenkort zullen ook Sander Braam en Chantal Groenewold zichzelf voorstellen en zullen wij in de toekomst gastblogs gaan schrijven voor Peppergym waar wij onze kennis met jullie willen delen.

We houden onze extra praktijk bij Peppergym, daar kunnen we ons ook focussen op de revalidatie van sport gerelateerde blessures na operaties (bijv. meniscus/nieuwe heup), Ik vind Peppergym een gave en prettige omgeving om pati├źnten te trainen en omgeving die door de sfeer en beleving extra motiveert.