Selecteer een pagina

Hallo allemaal, hier ben ik weer met mijn tweede gastblog! Wil je mijn vorige blog nog terug lezen en er achter komen wat ik doe, klik dan hier. Vandaag wil ik jullie wat vertellen over iets wat je misschien wel dagelijks drinkt namelijk een ‘’Bakkie pleur’’ oftewel koffie.

Drie koppen koffie per dag is de max!

Naast het feit dat veel mensen een kopje koffie lekker vinden,Koffie zitten er in koffie ook enkele gezonde voedingsstoffen die verschillende gezondheidsziekte doen voorkomen. Zo heeft koffie een beschermend effect op verschillende ouderdomsziekten (alzheimer, parkinson en diabetes). Máár drink
niet te veel koffie! Drie koppen koffie per dag is de max. Je kan namelijk door te veel koffie concentratiestoornis, spiermoeheid of buikpijn krijgen. Geniet dus gerust van je bakkie pleur, maar geniet met mate!

Bij Peppergym staat de koffie altijd klaar, bakkie doen?

Ik vind het belangrijk om deze informatie met jullie te delen en ontvangen jullie deze woensdag geen recept. Daarom verwijs ik jullie graag naar mijn recept van vorige week: Salade van avocado en quinoa

Go with the FLOW en tot bij Peppergym!

Aylin