Selecteer een pagina

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is  Aylin van Duinen en vanaf begin dit jaar, zit ik met mijn praktijk Flow Lifestyle coaching in Peppergym.

Als afgestudeerd Beweeg- en Leefstijl Adviseur en Gewichtsconsulent begeleid ik mensen op hun weg naar een gezonde en actieve leefstijl. Dit doen we door balans te creëren tussen voeding, beweging en ontspanning. Voor advies kan je met verschillende vragen bij mij terecht. Wanneer je bijvoorbeeld:FLOW

  • Wilt afvallen
  • Gezonder wilt leven
  • Weinig energie hebt, vaak moe bent of stress ervaart
  • Niet weet hoe je een gezonde leefstijl kan combineren met een drukke baan

Omdat ieder persoon, ieder lijf en ieders leven anders is, geef ik advies op maat. Het advies kan eenmalig zijn of Intake, screening en 5x vervolg consulten. Meer informatie over Flow Lifestyle coaching kan je vinden op: www.flowlifestylecoaching.nl

Daarnaast zal ik enkele gastblogs schrijven om mijn kennis over voeding, beweging en ontspanning met jullie te delen. En om jullie allemaal te kunnen helpen zal ik elke woensdag een gezond recept met jullie delen!

In de toekomst zal ik naast mijn eigen praktijk ook vindbaar zijn op de vloer van Peppergym. Zo zal ik onder andere ook groepslessen gaan verzorgen.

Go with the Flow en tot bij Peppergym!