Happy new year!

Huh…happy new year?! JAZEKER!! Zo voelt het voor ons toch een beetje. Na de ‘droogte’ van de laatste maanden mogen we vanaf 1 juli weer hartstikke los. Natuurlijk met de nodige restricties, maar Peppergym wordt weer Peppergym. Opzwepende muziek, gezellige mensen, lekker loungen met goede koffie en vooral hard trainen. Laten we 1 juli daarom ook omdopen tot 1 juliuari. Een nieuwe start. Voor ons én voor juli (see what I did there…).

 

Een nieuw jaar betekent ook vaak een nieuwe start mét goede voornemens. Hartstikke goed natuurlijk. Een schone lij en nieuwe motivatie om het beste uit jezelf te halen. Misschien dat een nieuwe start in het midden van een jaar zelfs helpt bij het volhouden van die goede voornemens 😉 Speciaal voor jullie hebben we even op een rijtje gezet waar je op moet letten als je je straks weer in het zweet wilt werken.

 

Houdafstand

Een nieuw jaar trappen we vaak af met 3 zoenen of een ferme handdruk én een welgemeend gelukkig nieuw jaar! Hoe blij we ook zijn dat we weer mogen starten én hoe lang sommigen van jullie elkaar misschien ook niet hebben gezien, houd afstand! Dus geen 3 zoenen, maar een “gelukkig nieuw sportjaar” op 1,5 meter.

 

Ga niet te hard

We hebben letterlijk met z’n allen toch wat stilgestaan of -gezeten de afgelopen maanden. Sommigen van jullie hebben wat doorgetraind, anderen hebben de afgelopen maand bij ons op de parkeerplaats weer de draad opgepakt én weer een ander heeft misschien de broodnodige rust gepakt. Hoe de afgelopen maanden er ook voor je uitzagen, ga niet te hard van start. 1 juliuari is een mooi startpunt om weer aan je fitheid te werken, maar luister naar je lichaam en bouw het rustig op als dat nodig is. Twijfel je over wat goed is voor jou? Stel je vraag dan aan één van onze trainers.

 

Vol maar toch trainen

Natuurlijk sta je in de starblokken voor een knallende 1 juliuari. Lekker trainen in onze gym en werken aan die goede voornemens. Maar zeer waarschijnlijk ben je niet de enige en staan veel van onze leden te springen om weer aan de slag te kunnen. Wij doen er alles aan om jullie de ruimte te geven om weer te kunnen trainen. Zo gaan we o.a. weer over op de vertrouwde openingstijden, zodat jij meer mogelijkheden hebt om te sporten. Echter mogen er, gezien de maatregelen, nog maar een beperkt aantal sporters naar binnen om aan die 1,5 meter te kunnen voldoen. Houd daarom de app goed in de gaten en vergeet je niet aan te melden! Zo weten wij wat we kunnen verwachten én weet jij zeker dat er genoeg ruimte is om te sporten. Is het vol? Dan kun je ook altijd thuis aan de slag met onze home-workouts. Zo kun je ook thuis blijven werken aan jezelf!

 

Zo! Jij bent nu helemaal op de hoogte hoe we het nieuwe (trainings)jaar fanatiek, maar verantwoord kunnen starten. Wij kunnen niet wachten om de deuren open te gooien en het muziekvolume weer de hoogte in te slingeren. En denk deze oud & nieuw een beetje om elkaar, voorzichtig met vuurwerk en drink met mate 😉 See you soon!

Pepper Business Club Zwolle

Meer weten?