Jezelf opnieuw uitvinden

De afgelopen periode stond voor ons in het teken van “jezelf opnieuw uitvinden”. De coronacrisis zorgt ervoor dat we met oplossingen moeten komen om te kunnen blijven doen waar we met z’n allen zoveel energie uithalen, samen sporten. Zo wisten we best dat buiten sporten heerlijk is, maar dat het ook daadwerkelijk kan rond de gym, dat hebben we dit jaar ontdekt. Net als dat we voor de camera prima een lesje kunnen draaien, maar dat ons hart ligt bij het contact met de sporters.

Je leert jezelf steeds beter kennen, weet ook steeds beter waar je goed in bent en waar je écht blij van wordt. Podcasting bijvoorbeeld. Onlangs kwam onze eerste aflevering online. Een spannend moment, maar gelukkig kon het rekenen op mooie positieve reacties. De podcast paste perfect bij de afgelopen periode. Zo nam PEC Zwolle voorzitter Adriaan Visser, ons mee in hoe hij als ondernemer en preses, constant op zoek was naar nieuwe of andere oplossingen om te kunnen overleven in de harde wereld van het voetbal. Je in bochten moeten wringen om zowel als club, als zakelijk zo ongeschonden mogelijk uit de strijd te komen. We kwamen daarnaast ook nog te weten wat zijn favoriete gerecht eigenlijk is, waarna onze diëtiste Annick Lindeboom ermee aan de haal ging om er een nieuwe, gezondere variant van te maken.

Maar jezelf opnieuw uitvinden is iets wat we in lifestyle en sport ook prima kunnen toepassen. Een verkeerde routine doorbreken en ontdekken wat dat met je doet. Een concreet voorbeeld waar ik dan meteen aan moet denken is alcohol. Wat als je nu eens deze, misschien wel dagelijkse, routine doorbreekt? Maar denk ook aan je dagelijkse ritje met de auto in of naar de stad. Wat nu als je jezelf de kans geeft de fiets te ontdekken, gewoon omdat het kan, maar vooral omdat het je zoveel voordelen geeft. Ach en dat incidentele natte pak, die neem je maar voor lief 😉 Het schijnt in Nederland maar 11% van de tijd te regenen.

Ga op ontdekking!

Meer weten?