Meet the Trainer – Arjen

Wat is je naam?

Arjen van Heuven

Wat is jouw rol in de Peppergym?

Ik verzorg met name kickbokslessen in groepsverband en één op één. Ook geef ik sinds kort de HIIT training op woensdagavond.

Wat vind je leuk aan jouw werk?

Het contact met mensen en het zien groeien van presaties zowel fysiek als mentaal. Ook moet ik eerlijk toegeven dat ik er stiekem van geniet om mensen tot het gaatje te zien gaan.

Waar haal jij voldoening uit?

Als mensen na een pittige les uitgeput op de grond zitten of liggen maar wel met een lach op hun gezicht. Het geeft een goed gevoel dat ik bijdraag aan de fysieke en mentale gezondheid van de mensen die ik training geef. Ik vind het mooi om mensen te zien groeien en help ze daar graag bij.

Wie of wat inspireert jou?

Uit de mensen die bij mij trainen en mijn collega’s van Peppergym. Ik haal ook veel inspiratie uit de vele mensen en plekken waar ik getraind heb, door dingen zelf te ervaren weet je ook wat je aan de mensen geeft.

Wat vind jij leuk aan de Peppergym?

Het is een kleine en gezellige club waar een hele fijne sfeer hangt. Het contact met de mensen voelt bijna net zo belangrijk als het sporten zelf. Het grapje en een praatje tijdens de training en het bakkie koffie voor en of na de training maakt deze plek wel uniek en daardoor voelde ik mij hier al erg snel thuis.

Als je morgen wakker zou worden en je had 1 nieuwe kwaliteit, wat zou dat dan zijn?

Ik zou meerdere talen willen spreken, vloeiend duits bijvoorbeeld (met een knipoog naar de toppers van de woensdagavond kickboksen)

Waar droom jij van wat je nog niet gedaan hebt?

Verre reizen maken.

Meer weten?