Selecteer een pagina

Wat is je naam?
Dirk van de Worp

Wat is jouw rol in de Peppergym?
Ik heb dagelijks het voorrecht om in deze heerlijke omgeving leiding te geven aan mooie mensen! 😉 Mijn rol is dus aanjagen, zorgen dat iedereen dezelfde kant op gaat en zorgen dat er constant reuring is door vernieuwingen.

Wat vind je leuk aan jouw werk?
De ontmoetingen met allerlei verschillende mensen, dat je hen verder helpt in hun gezondheid, fitheid of vaardigheden en dat je daarnaast soms ook mooie gesprekken hebt.

Wie help jij met wat je doet?
Uiteindelijk hoop ik in de grootste zin van het woord de maatschappij met zijn/haar bewustwording over de verantwoordelijkheid die iedereen heeft over zijn/haar gezondheid. En dat probeer ik dagelijks over te dragen aan onze sporters.

Waar haal jij voldoening uit?
Ik kan echt heel veel voldoening halen uit de blijdschap van een sporter, doordat hij of zij zich ontwikkeld heeft wat betreft vitaliteit of door het kleine aanpassingen in sporten en bewegen, dingen kan die niet (meer) konden. En dagelijks uit het feit dat collega’s en leden hier met heel veel plezier werken en sporten.

Wie of wat inspireert jou?
Ooh dat zit hem in kleine dingen en heel veel mensen. In de trainingen en daarbij de gesprekken die ik heb inspirerende mensen, boeken die ik lees, ik kan soms na één bladzijde een kwartier zitten nadenken 😉 haha

Wat vind jij leuk aan de Peppergym?
Dat anderen het leuk vinden om hier te zijn en daar blij van worden, maar ook de fantastische sfeer die er hangt voor tijdens en na het sporten. Vrijdag 8:45 is zo’n moment, er hangt dan een geur van koffie, er heerst voor de ene groep een voldaan gevoel na hun vroege sessie, de volgende groep staat klaar en niemand zit of staat alleen, maar is in gesprek. Fantastisch!

Als je morgen wakker zou worden en je had 1 nieuwe kwaliteit, wat zou dat dan zijn?
Dat het me altijd lukt om ruim op tijd te komen……Ze zeggen dat optimistische mensen moeite hebben met op tijd komen, omdat ze denken altijd nog iets te kunnen doen en daardoor net tijd te kort komen, maar m’n vrouw lacht me daarover uit…..;-)

Is het glas halfvol of halfleeg en waarom?
Half vol, sowieso, altijd! 😉 altijd positief blijven en je richten op datgene waar jezelf invloed op hebt, dan zie je die lege helft vanzelf niet meer.

3 dingen waar je niet zonder kan leven:
1. God
2. Gezin
3. Telefoon :-I