Meet the trainer – Moïsa

Wat is je naam?

Moïsa van Koot

Wat is jouw rol in de Peppergym?

Stagiaire, ik volg de opleiding Sport & Bewegen met het profiel Gezondheid op het Landstede. Wat ik nu doe is voornamelijk meekijken met de Group Classes en PT’s, en waar mogelijk ook gedeeltes zelf geven. Later hoop ik ook zelfstandig trainingen te kunnen geven.

Wat vind je leuk aan jouw werk?

Ik vind het mooi om mensen te kunnen helpen om hun doel te bereiken. Ik vind het erg leuk om met mensen bezig te zijn en dat te kunnen combineren met fitness.

Waar haal jij voldoening uit?

Ik haal voldoening uit de mensen die ik train. Ik vind het erg mooi als mensen lekkerder in hun vel gaan zitten en ik daar een bijdrage aan kan leveren. Ik ga elke dag met een glimlach naar Peppergym vanwege de leuke en fanatieke collega’s en sporters.

Wie of wat inspireert jou?

Ik heb niet persé iemand die mij inspireert, maar als ik iemand zou kiezen zou ik denk ik Ronaldo zeggen. De manier waarop hij elke dag bezig is om zichzelf te ontwikkelen vind ik erg mooi om te zien. Hij moet veel dingen aan zich voorbij laten gaan, maar hij is altijd bezig om zijn doel te behalen.

Wat vind jij leuk aan de Peppergym?

Het leuke aan Peppergym vind ik dat het erg persoonlijk is en iedereen altijd enthousiast is. Ook is het erg professioneel en vind ik dat er een ontspannen sfeer hangt waardoor iedereen fijn kan sporten en werken.

Als je morgen wakker zou worden en je had 1 nieuwe kwaliteit, wat zou dat dan zijn?

Ik zou wel willen kunnen vliegen, dan zou ik niet meer met de trein hoeven reizen 😉

Waar droom jij van wat je nog niet gedaan hebt?

Iets waar ik van droom is reizen. Ik zou heel graag een paar maanden wilden rondtrekken en veel landen zien. Het maakt mij niet persé uit naar welk gedeelte van de wereld, maar wel lijkt bijvoorbeeld Afrika mij erg gaaf.

Meer weten?