Meet the trainer – Noah

Wat is je naam?

Noah Brommer

Wat is jouw rol in de Peppergym?

Sinds kort werk ik bij Peppergym en verzorg ik de bootcamp lessen, de strength lessen op de maandagavond en de zaterdagochtend en geef ik personal training.

Wat vind je leuk aan jouw werk?

Dat ik mensen zie groeien als het gaat om fysieke en mentale gezondheid. Ik ben blij dat ik hen in dit proces mag helpen. Daarnaast hou ik ervan om met zoveel verschillende mensen in contact te komen. Het sporten staat uiteindelijk centraal, maar een praatje maken, kan altijd.

Waar haal jij voldoening uit?

Als mensen met een goed gevoel terug kunnen kijken naar de afgelopen periode, waarin zij hun eigen gestelde doelen hebben gehaald. Ze mogen dan trots zijn op wat ze hebben bereikt en dat tovert een glimlach op hun gezicht. Daar haal ik voldoening uit.

Wie of wat inspireert jou?

De ervaringen die ik heb meegemaakt in de afgelopen (nog maar) 21 jaar. Zo oud ben dus ik nog niet, maar ik probeer van elke kleine ervaring nieuwe dingen te leren. Ook vind ik het leuk om naar mensen hun verhalen te luisteren en haal daar veel inspiratie uit.

Wat vind jij leuk aan de Peppergym?

De altijd leuke sfeer die er hangt. Het is er altijd gezellig en positief. Mensen hebben veel voor elkaar over en zijn altijd in voor een praatje, wanneer ze koffie drinken na een training. Daarnaast hebben we een fantastisch leuk en gezellig team. Hierdoor blijven we gemotiveerd en kunnen we onderling goed samenwerken.

Als je morgen wakker zou worden en je had 1 nieuwe kwaliteit, wat zou dat dan zijn?

Vloeiend Spaans kunnen praten.

Waar droom jij van wat je nog niet gedaan hebt?

Een wereldreis maken.

Meet the trainer - Noah Brommer

Meer weten?