Selecteer een pagina

In de nieuwe meet the trainers stellen wij graag aan jullie voor de trainers van Bokscoaching. De vorige meet the trainers is hier te lezen.

Met enige regelmaat zie je de trainers van Bokscoaching voorbij komen bij Peppergym. Berend of Daan geeft wekelijks de training (kick)boksen. En dat lijkt logisch, maar Bokstraining geven is niet ons vak. Ons vak is menselijk gedrag. Hoe gedragen mensen zich in groepen? In teams? En wie ben je als niemand kijkt? Wat heb jij nodig om te groeien als mens, als leider?

Ik ben als trainer en mens gefascineerd door het ongelofelijke potentieel van mensen. Dat is in vechtsport te zien, maar ook in crossfit, ondernemerschap. Mensen hebben een ongekende kracht en flexibiliteit, maar dat lijken we niet of nauwelijks te beseffen.

Door mijn werk voor justitie,Berend jeugdzorg en straathoekwerk heb ik allerlei soorten mensen ontmoet. Ik ben verbijsterd geweest over de veerkracht die (jonge) mensen blijken te bezitten. Het probleem is alleen vaak: we beseffen pas hoe sterk we zijn als het aan de orde is. We laten zoveel liggen door ons te conformeren. Ik geloof dat mensen zijn gemaakt om mooie en grootste dingen te doen in de wereld. Niet om comfort te verkiezen boven impact. Met comfort kweek je geen karakter.

Kennis is macht, zelfkennis is kracht.

Balans is een kernwaarde in vechtsport, en dat is de basis van onze trainings- en coachingsmethodiek. Boksen gaat niet over wie het hardst kan slaan. Vechtsport gaat over balans en balansverstoring. Over (durven) raken en geraakt worden. Wie mag jou raken?

Wij helpen professionals die willen groeien van goed naar geweldig. Wij willen je helpen een balans te ontwikkelen die sterker is dan werkdruk en tegenslag. Wij helpen teams waar balans fragiel is. Waar blessures zijn. Wij helpen leiders een gezonde balans te vinden tussen hard en zacht.

Onze drive is om fantastische trainingen te leveren. Liever gaan voor geweldig en het niet halen, dan gaan voor middelmatig en daar in slagen.

Bokstraining