Selecteer een pagina

Nieuwe Personal trainer

De Peppergym community groeit! We kunnen nieuwe lessen op starten en beginnen binnenkort met een nieuwe Pepper FitCourse. Om de groei aan te kunnen hebben we ook een nieuwe Personal trainer nodig! Een tijdje terug hebben wij een vacature online gezet en uit een van deze reacties is deze topper naar voren gekomen: Bram Bembom!

Bram stelt zich zelf graag aan jullie voor.

Hi allemaal,

Mijn naam is Bram Bembom en ik ben sinds kort de nieuwe Personal Trainer bij Peppergym. Na 6 mooie jaren in Groningen ben ik deze zomer samen met mijn vriendin terugverhuisd naar Ommen. Ik heb in Groningen de HBO-opleiding Sportgezondheid afgerond waar ik mij vooral in krachttraining en voeding heb verdiept.

Na deze opleiding ben ik aan de slag gegaan als docent-coördinator op het gebied van fitness bij het Instituut voor Sportstudies, Hanzehogeschool Groningen. Binnen Peppergym zal ik Personal Training, Personal Group Training en de nieuwe Pepper FitCourse verzorgen. Mijn werkzaamheden bij Peppergym combineer ik met mijn werk bij Personal Body Plan. Middels dit online platform begeleid ik als lifestyle coach mensen op het gebied van gedrag, voeding, training en herstel.

Ik haal plezier en voldoening uit het begeleiden van mensen naar een gezonde(re) leefstijl. De eerste indruk van Peppergym is uitstekend en ik vind het leuk om een ieder van jullie persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie!

Kun je mijn hulp gebruiken om jouw te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl! Schiet me dan een keer aan bij Peppergym of stuur me een berichtje! bram@peppergym.nl