Selecteer een pagina
Voor een goed gesprek met een heerlijke kop koffie nemen wij graag de tijd, om samen met jou richting te geven aan een gezonder leven.

Dagelijks voldoende bewegengezond eten en laat staan trainen moeilijk te verenigen met het genieten van het leven? Het lijkt vaak niet te doen in een leven waar zoveel te doen is en er zoveel op je afkomt. Je hebt je gezin, werk en vergeet je vrienden niet, alles heeft z’n aandacht nodig. Daardoor schieten door een druk schema sporten en gezond eten er soms bij in.  Zoek jij een sportschool in Zwolle die jou daar bij helpt om naast je werk en gezin ook te kunnen sporten en daarmee je hoofd leeg te kunnen maken. Dan is Peppergym de privategym van Zwolle zeker iets voor jou!

Je kunt bij ons kiezen uit Crossfit, HIIT, Boksen, Strenght. In een kleine groep maximaal 10 personen of met 1-op-1-aandacht van onze personal trainers. Vrij trainen kan ook, met hulp van het persoonlijke trainingsschema in je Peppergym-app. Voel je niet voor intensief sporten, maar wil je wel in beweging komen? Dan zoeken we met jou naar een vorm van bewegen die goed is in te passen in jouw dagelijks leven.

Aandacht – Kwaliteit – Beleving – Plezier