Selecteer een pagina

Partners

Peppergym werkt samen met verschillende partners, lees hieronder wie de partners zijn.

Jacob, Daan en Berend

Bokscoaching

Bokscoaching gelooft in de kracht van ervaringsleren. Wij helpen gedreven professionals met bewustwording en gedragsverandering zodat ze het mooiste uit zichzelf en hun omgeving halen. Onze core business is coaching en trainingen verzorgen op gebied van leiderschap, team- en talentontwikkeling.

Maar wat doen jullie dat bij Peppergym? Dat is niet echt zo’n inhoudelijke training toch..?

Klopt. Bij Peppergym delen we onze liefde voor vechtsport met jou. Iedereen die bij Bokscoaching werkt houdt van vechtsport en wat dat voor je kan doen als mens. Want vechtsport bouwt niet alleen je lichaam op, maar ook je mentale kracht, balans en zelfvertrouwen. Dit is wat fysieke training sowieso al voor je doet.  Maar vechtsport daagt je uit om contact te maken. Met jezelf en de ander. Durven raken, grenzen opzoeken en verleggen.

Bij Peppergym hopen we vooral leuke, leerzame en uitdagende trainingen neer te zetten waar je met plezier aan deelneemt. Ook daarmee willen we graag een verschil maken voor jou. Je herkent ons over het algemeen aan een chronisch goed humeur, nét teveel slechte grappen tijdens een training en een drive om de romantiek van vechtsport over te brengen. We zijn mensen-mensen. Vertel gerust hoe het met je gaat, want dienstbaarheid en openheid zijn kernwaarden voor ons.

Stap eens in de ring en geniet!

Boks,

Jacob, Daan en Berend

Aylin van Duinen

Flow Lifestyle Coaching

Gezondheid. Veel mensen hebben er vragen over. Want wat is nou eigenlijk gezond? Hoe combineer ik dit vervolgens met de drukte van thuis en werk? En wat is voor mij nou eigenlijk een optimaal voedingsschema? Een heleboel vragen waarbij ik kan je helpen.

Mijn naam is Aylin van Duinen en ik ben eigenaresse van Flow Lifestyle Coaching. Als lifestyle coach begeleid ik mensen op hun weg naar een gezonde en actieve leefstijl.

Omdat ieder persoon, ieder lijf en ieders leven anders is, geef ik advies op maat. Terwijl de één een paar kilo kwijt wil, maar niet weet hoe dit te combineren is met de planning van thuis, is de ander op zoek naar de juiste verhouding tussen sport en voeding. Kortom, iedereen heeft een ander hulpvraag. Daarom werk ik niet met standaard adviezen of weekmenu’s.

Helaas bestaat er veel onduidelijkheid over wat gezonde voeding precies inhoudt. Dit komt onder andere doordat er veel ”gezonde producten” in de schappen liggen die eigenlijk helemaal niet zo gezond blijken te zijn. Ik geloof in zo puur mogelijk eten dat zo min mogelijk bewerkt of bespoten is. Puur & lekker eten. Daar draait het om. Dit hoeft niet persé veel meer tijd en/of geld te kosten, maar het gaat erom om meer aandacht en liefde voor je lijf aan de slag te gaan met je voeding. Deze overtuiging staat centraal bij mijn werk als lifestyle coach.

Naast het feit dat je lijf gebaat is bij gezond en voedzaam eten, ben ik er ook van overtuigd dat een gezond lichaam niet los gezien kan worden van voldoende bewegen en ontspanning. Het driehoek -voeding, beweging en ontspanning- moeten in balans zijn om een healthy lifestyle te creëren en vol te houden. Natuurlijk kost het tijd en energie om in de juiste flow te komen, maar daarbij ga ik je met mijn kennis en achtergrond helpen!