Trainen in een kleine groep met een personal trainer

Personal

Group Classes

Trainen in een kleine groep met een personal trainer.

Wil je een doelgerichte, kwalitatief hoogwaardige training in groepsverband? Dan is een Personal Group Class iets voor jou! Je wordt gemotiveerd, krijgt tips van een personal trainer, werkt aan je eigen doelen maar sport wel plezierig mét elkaar. De uitdagende trainingen bestaan uit maximaal 8-10 personen zodat wij iedereen goed kunnen begeleiden en de kwaliteit en uitvoering waarborgen.
Je start je lidmaatschap altijd met een intake waarbij we de tijdnemen voor jou en je wensen.

challenge

boksen

Boksen is een effectieve work-out door de combinatie van cardio- en krachttraining en heeft een positieve invloed op het hele lichaam. Tijdens het boksen kun je alle stress en negatieve invloeden van de dag van je af stoten. Het maakt je sterker, weerbaarder en verbetert de algemene gezondheid. Tijdens de uitdagende lessen die voor iedereen toegankelijk is, wordt er veel op techniek getraind. Naast technische vaardigheden ligt de focus op evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. 

voordelen

cardio en kracht

crossgym

Crossgym is een manier van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek samenkomen in een training. Tijdens de trainingen worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier en op hoge intensiteit uitgevoerd. De constant variërende lessen zorgen voor een complete(re) fysieke ontwikkeling.

voordelen

Ontspanning

Pilates

Pilates is een ontspannende inspannings class. Het vermindert stress doordat je geest zich focust op hoe het lichaam beweegt. Je lichaamsbewustzijn vergroot. Daarnaast is een het een goede ondersteuning voor andere bewegingsvormen, zoals lopen en krachttraining.

voordelen

cardio

Running Class

Loop jij af en toe hard? Dan is Running Class is de perfecte class om periodiek toe te voegen aan je sportprogramma. Je kunt hier terecht voor vragen over schema’s, techniek etc. Maar ook met andere lopers interval training toevoegen waar je alleen niet zo snel aan begint. Periodiek werken we met een specifiek thema om aan/naar toe te werken zoals een snellere 5km, opbouwen naar 10km. Naast de Class kunnen we je altijd voorzien van opbouw schema’s.

voordelen

maatwerk

hiit /

cardio

Tijdens een HIIT/Cardio training lever je in een korte tijdsduur een intensieve inspanning afgewisseld met minder intensieve oefeningen en/of rust. Doordat de intensiteit per persoon afgestemd kan worden en er veel variaties mogelijk zijn, maakt het een aantrekkelijke les voor iedereen. De lessen worden veelal in circuitvorm uitgevoerd en per 6 weken cyclus aangeboden met een bewuste opbouw.

voordelen

Personal training Zwolle

power

circuit:

strenght

Circuittraining Strength is een training waarbij er spierversterkende oefeningen worden uitgevoerd. Doordat de intensiteit per individu afgestemd kan worden en er veel variaties mogelijk zijn, maakt het een aantrekkelijke les voor iedereen. De lessen worden veelal in circuitvorm uitgevoerd en per 6 weken cyclus aangeboden met een logische opbouw.

voordelen

starten met

personal group classes

bij peppergym

Om je doelen te bepalen en wensen af te stemmen, starten we iedere inschrijving met onze Pepperscan. Tijdens deze scan bespreken we jouw beginsituatie, doelen en wensen. Daarnaast voeren we enkele metingen uit. Wanneer gewenst stellen op basis van deze informatie een trainingsprogramma op maat voor je samen. De Pepperscan is de ideale manier om samen met één van onze deskundige trainers een goede start te maken. 

power

Personal group

classes zwolle

Onze Personal Group Classes staan altijd onder begeleiding van een enthousiaste personal trainer. De personal trainer heeft aandacht voor jouw houding, uitvoering en techniek en zorgt voor een goede sfeer en de nodige motivatie. De groepsgrootte blijft altijd beperkt tot maximaal 8-10 personen zodat we de kwaliteit van onze Personal Group Classes in Zwolle kunnen waarborgen. Als lid kun je onbeperkt sporten in alle Personal Group Classes én de OpenGym. Je plant jouw sessie zelf en dus flexibel. Meer weten over onze Personal Group Classes en of deze manier van sporten bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

online aanmelden

word lid

bij peppergym

Personal training of liever een Personal Group Training? Een, twee of drie keer per week? Zelf trainen met een persoonlijk schema? Begeleiding bij je voedingspatroon? Als lid van Peppergym bepaal je zelf de vorm en intensiteit van de  begeleiding. En pas je die aan als je dat wilt.

Liever eerst proberen of Peppergym bij jou past?

Meer weten? Bel, mail of kom langs. 

Aandacht en tijd voor jou

Rustige sfeer

Eerlijke personal trainers

Leveren graag maatwerk