Een podcast over sport, lifestyle en voeding

podcast

#2 met Cynthia Schultz

23 december 2020

Als je een eerste aflevering van iets maakt, dan hoort daar logischerwijs ook een tweede aflevering achteraan te komen, toch?! Björn en Dirk doken daarom, zo vlak voor kerst, weer de studio in voor een splinternieuwe Pepperlife. Deze keer ontvingen ze niemand minder dan duizendpoot en Zwollenaar Cynthia Schultz. Ze spraken de structuurjunckie over koffie, haar burn-out, hoe belangrijk structuur is in je leven, de liefde voor wandelen en het nieuwe jaar. En of je minimaal 2 keer per week moet sporten voordat het zin heeft? Dat vertelt Robin je in Fact of Fairytale. Luisteren maar!

Tip!
Omdat we het in de podcast over wandelen hebben, beluister je deze podcast ook het best tijdens een lekker wandeling ;). Dus oordopjes in én stappen maar!

Over Cynthia
Onze podcastgast kun je misschien kennen van haar blog misslipglos.nl, die tot 2017 liep. Als je wat minder in de cosmetica zit dan zegt Cynthia.nl je misschien wel wat. Een blog over lifestyle, beauty en nog veel meer. Inmiddels helpt ze, naast haar blog, onder de naam Structuurjunckie mensen structuur aan te brengen in hun leven. Iets wat ze zelf ook heeft moeten leren na een burn-out op haar 23e. Wat haar o.a. hielp, was wandelen. Op haar Instagram neemt ze haar volgers dan ook vaak genoeg mee op haar vele wandelingen. Het was dan ook een, ogenschijnlijk, kleine stap naar een boek over wandelen, Wandellust. Een boek dat uitkwam ten tijde van de coronacrisis, een tijd waarin we met z’n allen het wandelen herontdekt lijken te hebben.

Pepperlife

meer

afleveringen