Een podcast over sport, lifestyle en voeding

podcast

#3 Dokter Dete over leefstijl

8 maart 2021

De laatste jaren krijgt leefstijl in ons land steeds meer prioriteit en dat juichen we als Peppergym natuurlijk alleen maar toe. Een gezonde leefstijl, inclusief goede voeding en voldoende beweging, zorgt er namelijk voor dat we met z’n allen een stuk gezonder zijn én blijven. In tijden van corona is dit thema dan misschien ook wel relevanter dan ooit! In de derde aflevering van de Pepperlife podcast staan we daarom dan ook stil bij een gezonde leefstijl en hoe dat binnen de zorg én op scholen een plek zou moeten krijgen. Dit doen we met speciale gast Dete Hollemans. Zij is jarenlang huisarts geweest en maakte een aantal jaren geleden de switch naar leefstijl arts. We gingen met haar in gesprek, luister je mee?

Over Dete
Onze podcastgast, Dete Hollemans, werkte 10 jaar als huisarts. 6 jaar daarvan had ze een eigen huisartsenpraktijk. Sinds 2016 is ze zich gaan richten op holistisch werken en het inzetten van leefstijl als medicijn. Omdat dit steeds moeilijker binnen het huisarts zijn paste, hakte ze eind 2019 de knoop door om verder te gaan als leefstijl arts. In die rol kijkt ze met haar patiënten naar zijn of haar gehele leefstijl om klachten te lijf te gaan. Ook maakt ze zich hard voor een meer leefstijlgerichte/preventiegerichte aanpak van de gehele zorg in Nederland.

Pepperlife

meer

afleveringen

Peppergames

25,-*

Donderdag 30 mei '24

Blok donderdag 30 mei in je agenda! Van 18:00 uur tot 21:00 uur pakken we groots uit.

Alles komt samen:

Een sport-event waarbij het draait om kracht, mind, conditie en samenwerken. Je vormt een gemixt team (m/v) van drie deelnemers, waarbij de team captian lid is van Peppergym. Je laat als team je vaardigheden zien in verschillende uitdagende proeven en neemt het tegen elkaar op in een competitieve setting.

Enthousiast?

*€25 per deelnemer, inclusief BBQ en uniek t-shirt