Een podcast over sport, lifestyle en voeding

podcast

#5 met sportarts Aernout Snoek

1 juli 2021

We weten allemaal dat een beetje bewegen en een gezonde leefstijl belangrijk zijn voor ons. En als je het niet wist dan heeft het afgelopen coronajaar je dit wel doen inzien. Maar hoe is dat als je er van de andere kant naar kijkt, als arts? In aflevering 5 van onze podcast was sportarts Aernout Snoek te gast. We spraken met hem over zijn werk in zowel het ziekenhuis als bij de schaatsploeg van Jumbo Visma. Maar vroegen hem ook naar zijn visie op de zorgwekkende leefstijlontwikkeling in ons land, waarbij we steeds meer zitten in plaats van bewegen?

Over Aernout
Jumbo Visma
Aernout Snoek

Aernout Snoek voltooide zijn studie tot sportarts in 2012 en werkt sindsdien op zowel de afdeling sportgeneeskunde als de afdeling hartrevalidatie in het Isala Ziekenhuis. Naast zijn functie in het Isala, is Aernout ook betrokken bij de Jumbo Visma schaatsploeg als sportarts. In de afgelopen jaren werkte hij daarnaast ook nog aan zijn proefschrift: Hartrevalidatie. Wat moet je doen voor een optimum aan resultaat? Eind 2020 promoveerde hij op dit onderwerp.

Pepperlife

meer

afleveringen

Peppergames

25,-*

Donderdag 30 mei '24

Blok donderdag 30 mei in je agenda! Van 18:00 uur tot 21:00 uur pakken we groots uit.

Alles komt samen:

Een sport-event waarbij het draait om kracht, mind, conditie en samenwerken. Je vormt een gemixt team (m/v) van drie deelnemers, waarbij de team captian lid is van Peppergym. Je laat als team je vaardigheden zien in verschillende uitdagende proeven en neemt het tegen elkaar op in een competitieve setting.

Enthousiast?

*€25 per deelnemer, inclusief BBQ en uniek t-shirt