Lange hectische dagen, vele meters en leuke contacten. Zo zag het leven van veel mensen uit de horeca eruit, voor de coronacrisis in alle hevigheid losbarstte. Wat doe je als dat wegvalt? Vooral als je dan ook nog aan het roer staat van een restaurant? Voor het antwoord op deze vragen verruilden Dirk en Björn de vertrouwde omgeving van de Peppergym, voor de prachtige entourage van de Librije (3 Michelin sterren). In een vrijwel leeg restaurant spraken ze met eigenaren Jonnie en Thérèse Boer over de uitdagingen van de afgelopen periode, wat voor invloed het heeft op hun ritme en leefstijl én wat het eerste gaat zijn wat ze op de agenda zetten, wanneer de crisis achter ons ligt!
Over Jonnie en Thérèse
Jonnie en Thérèse Boer, en hun Librije, zijn een begrip in Zwolle en ver daarbuiten. Samen hebben ze in de afgelopen jaren naam gemaakt. Hij als meesterkok en zij als sommelier en gastvrouw van De Librije. Maar inmiddels hebben ze daar ook alweer diverse projecten aan toegevoegd, waaronder op hun geliefde eiland Bonaire. Je mag wel zeggen dat ze een heus imperium hebben weten op te bouwen door de jaren. Dat gaat echter niet altijd zonder slag of stoot, getuige ook de coronacrisis van afgelopen jaar. Maar Jonnie en Thérèse zouden niet Jonnie en Thérèse zijn, als ze ook daar niet op een creatieve wijze mee om zouden springen. Op naar nog vele succesvolle jaren aan de top van de Nederlandse culinaire wereld.