Selecteer een pagina

 

POP-UP-BEACH GYM

BY

KWAKZALVER 
X PEPPERGYM

SUMMER IN THE CITY! ZWOLLE BEWEEGT!

Zwolle beweegt

Zwolle Beweegt! Kwakzalver Sports Cosmetics en de Peppergym hebben hun krachten gebundeld om eind zomer 2019 de tofste outdoor pop-up gym te realiseren op het Stadsstrand in Zwolle. Zowel Kwakzalver als de Peppergym worden gerund door de Zwolse ondernemers (Roy Boeve & Dirk van de Worp) en vinden het belangrijk dat heel Zwolle de kans krijgt om op een van de mooiste plekken van de stad een sportieve uitdaging aan te gaan.

Ik schrijf me nu in!

 

Kwakzalver X Peppergym

Kwakzalver X Peppergym! Een strand midden in de stad biedt een unieke mogelijkheid om beweging en genieten met elkaar te integreren. Vanuit onze professie weten wij dat beweging niet voor iedereen als genieten wordt ervaren. Zowel bij Kwakzalver als bij de Peppergym zijn wij dagelijks bezig om mensen te enthousiasmeren en te ondersteunen om in beweging te komen. Hoe mooi is dat als wij dat kunnen realiseren midden in de Zwolse binnenstad.

Kwakzalver Sports

  

STADSSTRAND zwolle

  

Samen & lokaal

Samen & Lokaal! In samenspraak met het Stadstrand wordt het concept uitgewerkt op details. Wij hechten er veel waarde aan dat dit idee gedragen wordt door betrokken ondernemers.

Suppliers van Pop-up-Gym: