Selecteer een pagina

Rienks Arbodienst: Gaat voor het beste

Bij Rienks zien we het als een topsport. In balans zijn. Tussen lichaam en geest. Het creëren en behouden van deze balans vraagt om discipline en focus. Streven naar optimale condities die ervoor zorgen dat medewerkers en daarmee bedrijven maximaal presteren.

De specialisten van Rienks Arbodienst zetten al hun kracht in om voor bedrijven deze optimale condities te creëren. Daarbij zijn wij zeer vasthoudend en prestatiegericht. Winnen is niet het doel. Wel het maximale uit medewerkers en daarmee uit het bedrijf halen. Gezonde medewerkers staan voor gezonde bedrijven en daarmee is gezondheid een managementinstrument van betekenis.

Gezonde medewerkers gezond houden

We zetten al onze kracht in om voor bedrijven optimale condities te creëren voor een duurzaam gezondheidsbeleid en brengen het HR-beleid van organisaties op een hoger niveau. Dat is de winst voor organisaties, gezonde medewerkers gezond houden. Samen nadenken over een veilig en prettig leef- en werkklimaat. Ook als het gaat om verzuim maken wij beleid op basis van feiten. Onze dienstverlening is erop gericht om medewerkers op een duurzame wijze te re-integreren. Het vinden en behouden de topvorm van medewerkers, en daarmee ook voor bedrijven.

Samenwerking met Peppergym

Dat is ook de reden waarom Rienks Arbodienst partner is van Peppergym in Zwolle. Dirk van de Worp van Peppergym kennen wij bij Rienks Arbodienst al jaren en zijn kennis en kunde op het gebied van personal training en lifestyle past bij de visie van Rienks Arbodienst. Regelmatig verzorgt Dirk tijdens gezondheidsdagen workshops over gezond leven en fitheid. Peppergym is een aanvulling op onze dienstverlening.