De private gym in Zwolle

Specials

Wij geloven in aandacht en verbinden, maar ook in maatwerk en specialiseren. Specials zijn een upgrade boven op je lopende abonnement i.c.m. PepperAcademy of een aparte/besloten groep zoals de businessclub. Hieronder vind je onze Specials.

SPORTEN voor werktijd

Business Club

De Peppergym Business Club Zwolle brengt ondernemers op een ongedwongen manier bij elkaar en is een initiatief om ondernemers te stimuleren en te faciliteren in hun vitaliteit! Groot zakelijk, MKB of ZZP, status nivelleert en zo ontstaan er verrassende gesprekken, mooie kruisbestuivingen en nieuwe (zakelijke) relaties. 

Pepper Business Club Zwolle

ultieme mix

Fitcourse

Op dit moment loopt er geen FitCourse, houd onze socials in de gaten voor de updates!

Onze personal trainers hebben aandacht voor jouw uitvoering, houding en techniek en zorgen voor een goede sfeer. Jouw personal coach is op de hoogte van jouw doelen en helpt je deze op een haalbare manier te bereiken. Je traint in een kleine groep van maximaal 6 tot 8 personen, zodat we de kwaliteit van onze Fitcourse in Zwolle kunnen waarborgen. De intensieve wekelijkse training wordt afgesloten met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee. Naast dat je 1 á 2 keer per week samen sport, schaaft je personal trainer ook je kennis bij over het thema waarvoor je komt d.m.v. seminars.  Een Fitcourse is de ideale mix van de persoonlijke aandacht van een personal training en de onderlinge sfeer van een personal group class. Meer weten over onze Fitcourse in Zwolle? 

voordelen