Voeding

Buena Torta

Ontbijt

VOEDINGSADVIES

Gezonde voeding is dé basis voor een gezond lichaam. Daarom is het goed om te weten wat voeding met je lichaam doet. Bij Peppergym maken we een voedingsplan dat helemaal afgestemd is op jou. Daarnaast geven we je handige en lekkere tips om je voedingspatroon spelenderwijs om te buigen.

Voedingsplannen-Peppergym-Zwolle-Bewustheid
Great smoked salmon sandwich in a pub, ready to eat.

RECEPTEN

Blader uit diverse recepten. Te vinden in de gym en in de app!

De verleiding die je niet hoeft te weerstaan!

Buona Torta maakt het je makkelijk om lekker en gezond te eten.
Dagelijks serveert zij een heerlijk ontbijt in de gym, met o.a. handmade granola en verrast de sporters zo nu en dan met een heerlijk verantwoorde snack.

Homemade pastries, the list of menu
untitled-75

ONTBIJT & LUNCH

Dagelijks kun je genieten van een heerlijk ontbijt bij Peppergym van 07:00-09:30, voor slechts €7,- geniet je na het sporten van een heerlijke Granola Bowl met vers fruit, zaden en yoghurt van Puur Vechtdal en natuurlijk koffie! Ontbijt kun je bestellen door te appen, lunch kan via Peppergym besteld worden en wordt door Brasserie GuuZs afgeleverd voor na je training.

DE PRIVATE GYM IN ZWOLLE

In ons diverse aanbod kijken wij graag wat voor jou de meest prettige en haalbare manier is, om structuur aan te brengen, je in beweging te krijgen, te trainen en te werken aan jouw doelstellingen. Onder begeleiding van een Personal Trainer kun je meedoen aan:

OVER PEPPERGYM

  • DE PRIVATE GYM IN ZWOLLE

Peppergym staat voor aandacht, sfeer, beleving en kwaliteit. We leveren graag maatwerk, staan graag voor je klaar, willen flexibel en transparant zijn. Bij Peppergym hebben wij geen inschrijfgeld en kun je maandelijks bij ons opzeggen. Kortom, voor een goed gesprek met een heerlijke kop koffie nemen wij graag de tijd, om samen met jou richting te geven aan een gezonder leven.

Koffie?

Voor jouw personal of groepstraining maak je een afspraak. Voor open gym kun je op ieder moment terecht. Net als voor een kop thee of koffie en een krant. De deur staat open. Welkom!