belangrijke basis

voedings

advies

Goede voeding geeft energie en kracht, het voedt, beschermt en herstelt. Voeding is een belangrijk onderdeel van de basis, waarop je gezondheid zich kan bouwen.

 – Annick 

E-mailadres

info@annicklindeboom.nl

Telefoon

+31 6 83 27 30 06

Online

www.annicklindeboom.nl

aangenaam

even

voorstellen

Mijn naam is Annick Bieze-Lindeboom en ik ben geregistreerd diëtist in Zwolle. Ik heb mijn opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de hogeschool van Amsterdam. Na enkele jaren te hebben gewerkt als etiketspecialist en eerstelijns diëtist in twee verschillende praktijken ben ik eind 2019 gestart met mijn eigen praktijk, ‘Lindeboom voeding- en leefstijladvies‘ 

De heerlijkste recepten voor gezonde gerechten

visie

onbewerkt &

gevarieerd

Ons lichaam functioneert het beste op een gevarieerd, vezelrijk en kleurrijk voedingspatroon, met zoveel mogelijk onbewerkte voedingsmiddelen. Denk hierbij aan groente, fruit, peulvruchten, volkoren granen, noten, pitten, zaden, zuivel, vlees en vis.

Wat we eten heeft direct en indirect invloed op iedere cel en ieder proces in ons lichaam. In afwezigheid van ziektes en intoleranties heeft ons lichaam allerlei mooie processen om onze voeding te verteren en te gebruiken voor onder meer energie en bouwstoffen. Door allerlei factoren zoals ziekte, leeftijd, stress, een slecht eet- leef- slaap- of beweegpatroon werkt dit niet altijd meer optimaal. Met het juiste eet- en leefpatroon kun je veel positieve invloed uitoefenen op je lichaam, waardoor je je zo goed mogelijk voelt en optimaal kunt functioneren. 

inhoudelijk

over

voeding

De voedselindustrie heeft in de afgelopen eeuw een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor we in de supermarkten meer keuze hebben dan ooit. Toch is het westers eetpatroon juist meer en meer eenzijdig geworden, omdat in de meeste producten dezelfde goedkope basis ingrediënten zitten. Denk hierbij aan witte bloem, geraffineerde suikers, zout en andere smaakmakers. De smaken zijn vaak heel zoet, of heel zout, iets waar je gemakkelijk aan gewend raakt. Helaas is het merendeel van al die mooi verpakte producten zo bewerkt, dat er wel (veel) calorieën in zitten, maar weinig nuttige voedingsstoffen. Het consumeren van meer en meer bewerkte voeding is één van de grootste oorzaken van veelvoorkomende problemen zoals overgewicht, darmproblemen, diabetes, hart- en vaatziekten. 

werkwijze

wat je

te wachten staat

Een consult bij mij is ontspannen en laagdrempelig. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we samen door waarvoor je bij me komt. We bespreken uitvoerig je gezondheidssituatie, leefstijl, voedingspatroon, motivatie en uitdagingen. Het eerste gesprek is voor ons beide een kennismaking en dient met name voor het inwinnen van informatie. Aan de hand van deze informatie bepalen we een realistisch doel en kan ik bepalen wat voor jou de belangrijkste aandachtspunten zijn om je doel(en) te behalen. De vervolggesprekken worden vaak ten onrechte gezien als controles, maar dit zijn eigenlijk coaching gesprekken; we bespreken onder meer wat goed en minder goed gaat. Je motivatie blijft zo helder voor ogen, je weet weer waar je staat en waar je nog aan kunt werken. Zo behaal je stapsgewijs jouw doelen met een voedingspatroon waar je je op de lange termijn goed bij voelt 

hulp geboden

wat kun je

verwachten

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij:

* o.a. obstipatie, diarree, opgeblazen buik, darmkrampen, prikkelbare darm syndroom (pds, ook wel ‘irratable bowl syndrome’), colitis ulcerosa, ziekte van Crohn.

online aanmelden

word lid

bij peppergym

Personal training of liever een Personal Group Training? Een, twee of drie keer per week? Zelf trainen met een persoonlijk schema? Begeleiding bij je voedingspatroon? Als lid van Peppergym bepaal je zelf de vorm en intensiteit van de  begeleiding. En pas je die aan als je dat wilt.

Liever eerst proberen of Peppergym bij jou past?

Meer weten? Bel, mail of kom langs. 

Aandacht en tijd voor jou

Rustige sfeer

Eerlijke personal trainers

Leveren graag maatwerk

Peppergames

25,-*

Donderdag 30 mei '24

Blok donderdag 30 mei in je agenda! Van 18:00 uur tot 21:00 uur pakken we groots uit.

Alles komt samen:

Een sport-event waarbij het draait om kracht, mind, conditie en samenwerken. Je vormt een gemixt team (m/v) van drie deelnemers, waarbij de team captian lid is van Peppergym. Je laat als team je vaardigheden zien in verschillende uitdagende proeven en neemt het tegen elkaar op in een competitieve setting.

Enthousiast?

*€25 per deelnemer, inclusief BBQ en uniek t-shirt