over ons

over

peppergym

de private gym van zwolle

Peppergym staat voor aandacht, sfeer, beleving en kwaliteit. We leveren graag maatwerk, staan graag voor je klaar, willen flexibel en transparant zijn. Bij Peppergym hebben wij geen inschrijfgeld en kun je maandelijks bij ons opzeggen. Kortom, voor een goed gesprek met een heerlijke kop koffie nemen wij graag de tijd, om samen met jou richting te geven aan een gezonder leven.

E-mailadres

post@peppergym.nl

Telefoon

06 83 53 17 54

Adres

Boerendanserdijk 47

aangenaam

ons

team

Een groep bevlogen (kick)boks, strength en personal trainers die jou zo goed en efficiënt mogelijk coachen. Wij helpen je op een toegankelijke en fijne manier bij een gezonde levensstijl. Onze trainers leren je graag beter kennen om te bepalen welke training het beste bij jou past. Kom dus gerust langs voor een kop koffie om met elkaar in gesprek te gaan en het te hebben over jouw wensen en doelen. Hopelijk tot snel!

Ben

Personal Trainer

Samuel

Personal Trainer

Rogier

Pilates Trainer

Patrick

PERSONAL TRAINER

Suromen

BOKSTRAINER

Daniëlle

PERSONAL TRAINER

Fleur

PERSONAL TRAINER

Bertine

HEALTHY FOODMAKER

Noah

BOOTCAMP | STRENGTH- & PERSONAL TRAINER

Jeroen

PERSONAL TRAINER

Jacob

BOKSTRAINER | PERSONAL TRAINER

Dirk van de Worp

Eigenaar

jouw doelen

op een haalbare

manier bereiken

Bij Peppergym helpen we je graag bij een gezonde levensstijl, op een fijne en toegankelijke manier. Onze bevlogen trainers hebben aandacht voor jouw houding en techniek én zorgen voor een goede sfeer. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een goed gesprek. Zo helpen wij je jouw doelen op een haalbare manier te bereiken. Elk lijf is anders, voor de één werkt een personal training goed, voor de ander is een personal group class een stuk efficiënter. Bij Peppergym begrijpen we dit. We leren je daarom graag beter kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat je met ons kunt delen wat jouw wensen en doelen zijn.

Aandacht en tijd voor jou

Rustige sfeer

Eerlijke personal trainers

Leveren graag maatwerk

op de hoogte

laatste

nieuws

Bekijk hiernaast onze meest recente nieuwsitems.