Trainen in een kleine groep met een personal trainer

Personal

training

Bij Peppergym leveren we maatwerk tijdens Personal Training. De trainingen worden aangeboden van 1-op-1 tot maximaal 1-op-4 personen. Bij het delen met meerdere personen zijn aantrekkelijke kortingen mogelijk. Tijdens de trainingen wordt er gericht getraind op basis van jouw persoonlijke doelen. Wil jij doelgericht trainen met voldoende uitdaging, waarbij er tussendoor ook ruimte is voor een goed gesprek? Dan is onze Personal Training iets voor jou!

Maatwerk begeleiding

personal training

in zwolle

Bij Peppergym staan sfeer, beleving, aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel. De begeleiding tijdens jouw personal training in Zwolle is dan ook altijd op maat. Om deze begeleiding op maat te kunnen realiseren starten we elke inschrijving met onze Pepperscan. Tijdens deze scan bespreken we jouw beginsituatie, doelen en trainingsprogramma. We bekijken hoeveel sessies per week bij je passen en meten onder andere je vetpercentage en bloeddruk. Onze Pepperscan is de ideale manier om een goede start te maken én zeker te zijn van personal training die bij jou past. Twijfel je of personal training bij jou past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

voordelen

Personal training Zwolle

Maatwerk begeleiding

Personal Training

Naast maatwerk in je trainingsplan, stemmen we ook graag met je af hoeveel sessies per week er bij je passen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

inclusief

✓ Onbeperkt toegang tot PGC en OpenGym
✓ Handdoekservice
✓ Bidon
✓ Luxe sanitaire voorzieningen
✓ Koffie, cappuccino of thee
✓ Fruit voor na je training
Je sessie delen met meerdere personen? Dat kan tot max. 4 personen tot wel 55% korting per persoon.
Personal training Zwolle

Per maand

Personal Coaching

Heb je geen behoefte aan wekelijkse Personal Trainingen, maar vind een stok achter de deur met coaching en afspraken wel prettig? Kies dan voor de maandelijkse coaching, waarbij je 1x per maand een coaching hebt over je voortgang en waar je naar toe wil.

inclusief

✓ Onbeperkt toegang tot Classes en OpenGym
✓ Handdoekservice
✓ Bidon
✓ Luxe sanitaire voorzieningen
✓ Koffie, cappuccino of thee
✓ Fruit voor na je training

eerlijk

Eerlijke

Personal trainers

Onze personal trainers helpen je richting te geven aan een gezonder leven. Ze hebben aandacht voor jouw uitvoering, houding en techniek, zorgen voor een goede sfeer én helpen je gemotiveerd te blijven. En uiteraard is er tussendoor ruimte voor een goed gesprek. Zo helpen we je met onze personal training in Zwolle jouw doelen op een haalbare manier te bereiken. Benieuwd naar de personal trainers van Peppergym? Bekijk dan hier ons team of kom langs voor een heerlijke kop koffie.

voordelen

personal training

hoge

kwaliteit

Een op maat gemaakt trainingsprogramma, eerlijke personal trainers en een goede start met behulp van onze Pepperscan. Zo ben jij bij Peppergym zeker van een personal training in Zwolle van hoge kwaliteit. In onze Private Gym staan kwaliteit, gastvrijheid, sfeer en beleving centraal. We staan graag voor je klaar en willen flexibel en transparant zijn. Je betaalt bij ons geen inschrijfgeld en kan je abonnement maandelijks bij ons opzeggen. Wil jij starten met het werken aan een gezonde leefstijl, op een toegankelijke en fijne manier? Schrijf je in voor onze personal training in Zwolle. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek!

online aanmelden

word lid

bij peppergym

Personal training of liever een Personal Group Training? Een, twee of drie keer per week? Zelf trainen met een persoonlijk schema? Begeleiding bij je voedingspatroon? Als lid van Peppergym bepaal je zelf de vorm en intensiteit van de  begeleiding. En pas je die aan als je dat wilt.

Liever eerst proberen of Peppergym bij jou past?

Meer weten? Bel, mail of kom langs. 

Aandacht en tijd voor jou

Rustige sfeer

Eerlijke personal trainers

Leveren graag maatwerk

wachtlijst

niet beschikbaar

Tof dat je interesse hebt in deze course. Helaas zijn er momenteel geen plekken meer beschikbaar. Vul hieronder je gegevens in zodat we je op een later tijdstip kunnen benaderen om mee te komen sporten!